Topform 2013, status marts 2013

Dagens data mandag den 1. april 2013
Morgenvægt: 76,9 kilo (samlet vægttab siden 27/12-2012 = 7,5 kilo)
Månedens motion: 80,12 km. løb og 95,31 km. mountainbike + lidt gåture mv..
Målsætninger og baggrund for dette indlæg: Se her

———-

Så gik marts og jeg kan se tilbage på en måned, hvor meget på mange måder gik rigtig godt med mit projekt mad og motion. Sidst jeg skrev for tre uger siden satte jeg mig et mål for marts. Jeg ville under 77 kilo og motionere 300 km i marts måned. Desværre blev jeg ramt af en uges influenza, hvilket betød, at jeg ikke fik motioneret i over en uge og kun landede på 180 km. motion i alt i marts. Til gengæld kunne jeg her til morgen glæde mig over, at min vægt for første gang i flere år nu er under 77 kilo. Jeg viderefører mit mål om 300 km. motion til April og så piller jeg et kilo mere af vægten, så mit vægtmål for April bliver 76 kilo.

10 km. motion pr. dag lyder umiddelbart ikke af så meget. Men når det er hverdag og man kommer sent hjem fra job, har børn der skal puttes og 1-2 gange om ugen typisk også aftenmøder, kan det godt være lidt af en udfordring at finde tiden til det. Springer jeg en dag over, er det jo pludselig 20 km. der skal motioneres den næste dag!  Herunder kan du se mit motionsmønster for marts 2013. Jeg glæder mig til at vise dig tallene for april.

 

Og her et billede af vægten med de smukkeste tal jeg har set på den meget længe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *