Status på Marathon træningen

Og hvordan synes du så selv det går Jesper? Jo tak, det går fremad – specielt med løbetræningen, men desværre ikke så hurtigt med vægten, som jeg håbede på. Jeg har kun tabt 2 kilo indtil videre, men jeg klør på og med kontinuerlig løbetræning og sund kost ved jeg, at det nok skal komme.

Jeg er kommet godt i gang med løbetræningen og faktisk løb jeg i sidste weekend 12 km. på under 1 time og 3 minutter. Så jeg er godt på vej. Jeg forventer, at jeg i maj måned skal ud at løbe ½-marathon for første gang og så er jeg ved at være tilbage i den form, som jeg var i september 2010, hvor jeg løb 2 halvmarathon på en uge og var godt på vej mod et rigtigt marathonløb, men desværre gik hen og blev skadet.

Jeg er begyndt at tracke de fleste af mine ture med Endomondo, der er et helt fantastisk værkstøj, når man løber eller cykler. Du kan følge mine løbeaktiviteter her: http://www.endomondo.com/profile/929453 samt på min twitterkonto her: http://twitter.com/#!/jespercc


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *