Så er jeg tilmeldt Berlin Marathon 2011

Idag har jeg tilmeldt mig Berlin Marathon 2011. Jeg købte i sidste øjeblik en rejse inkl. startnummer hos Marathon Travel Club og glæder mig helt vildt til at løbe mit første marathonløb søndag den 25. september.

Berlin Marathon er et af de største marathonløb i Verden og et af de fem World Marathon Majors. Allerede i februar blev der meldt udsolgt, da grænsen på 40.000 deltagere blev nået. Det var derfor nødvendigt at købe en billet gennem et rejsebureau, men så får man også det hele serveret og kan koncentrere sig om at slappe af og lade op før løbet og slappe af i bussen hjem efter løbet, hvilket er super dejligt.

Det går ok med min træning. Jeg følger et træningsprogram fra Marathon Travel Club, som man kan downloade på deres hjemmeside her Jeg har lidt ondt i lægmusklerne og håber ikke, at det er betændelse.

Har du lyst, kan du følge min træning her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *