Personlig rekord til VM i halvmaraton…jubiii!

Det er nu omkring seks uger siden jeg løbVM i halvmaraton i København. Bare lige for at give dig, der måske savner en update, lidt info om, hvordan det gik, så løb jeg i tiden 1.34.10, hvilket er ny personlig rekord.

VM i halvmaraton i København var et godt løb og skønt at løbe i hovedstaden i smukt, smukt vejr. Dog synes jeg, at der kunne have været bedre styr på logistikken og flere hjælpere til at guide de mange deltagere før og efter selve løbet, der var den største løbebegivenhed i Danmark nogensinde.

1.34.10 var en supergo tid for mig, men jeg føler her bagefter, at der er gode muligheder for at forbedre tiden. Jeg havde spist godt dagen før og også om morgenen på selve løbsdagen. Men da vi først skulle starte kl. 13, fik vi ikke frokost inden start og i startområdet var der ingen steder, hvor man kunne købe mad/frugt, så det var på tom mave, at jeg begav mig afsted.

I december 2013 satte jeg mig et mål om, at vil ville løbe under 1.30 på en halvmaraton i 2014 og det holder jeg fast i, så nu er det bare med at træne og så ellers forsøge at gøre det i efteråret 2014. Først skal jeg gennemføre det andet af mine årsmål, nemlig at klare mig igennem 24-timersløbet i Viborg den 9-10- august. Målet er her at løbe 126,6 km, hvilket svarer til 3 maratonløb.

På billedet/diplomet her kan du se mine km. tider undervejs på halvmaratonløbet i København. Der er faktisk kun en afvigelse på 7 sekunder/km til forskel fra den hurtigste til den langsomste tid. Kunne være fantastisk, hvis jeg kunne holde dette tempo til et marathonløb også 🙂

diplom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *