Ny podcast om sport og iværksætteri

Jeg har før sommerferien startet Startup Sport Podcast. En podcast der, som navnet antyder, handler om sport og iværksætteri. Jeg lytter selv til mange udenlandske podcast om sport, motivation og iværksætteri og syntes, at der mangler en dansk version. Jeg håber at du, der læser med her, vil lytte med og finde podcasten spændende!

De første tre gæster jeg har med i min podcast er følgende:

Startup Sport Podcast #1 – Anette Fredskov
Anette Fredskov blev kendt som den første i verden der løb et officielt maratonløb hver dag i et år i træk. Hør hendes inspirerende historie og gode råd i podcasten her.

Startup Sport Podcast #2 – Nikolaj Astrup Madsen
Nikolaj Astrup Madsen er iværksætter og lidt af en sportsnørd. Hør hvad han kan bruge fra sportens verden i sine forretninger i denne podcast.

Startup Sport Podcast #3 – Jesper Kenn Olsen
Jesper Kenn Olsen er en af verdens bedste ultraløbere. Han er den eneste der har løbet jorden rundt – ikke bare en gang, men hele to gange. Det har taget 6 år at hans liv samt næsten lige så meget forberedelsestid. Hør hans fantastiske beretninger og historier i denne inspirerende podcast.

Jeg lytter selv til mange udenlandske podcast om sport, motivation og iværksætteri og syntes, at der mangler en dansk version. Jeg har tidligere lavet en serie podcast om bootstrapping sammen med Daniel fra Trendsonline, der handler om, hvordan du kan markedsføre din virksomhed uden penge. Men denne gang er det mig selv, der er vært og inviterer spændende personer med i studiet.

startupsportpodcast

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *