Kompressionsstrømper mod skinnebensbetændelse og bedre restitution

Jeg er netop begyndt at løbe med kompressionsstrømper, da jeg har fået det anbefalet i forbindelse med min kamp mod skinnebensbetændelse. Jeg har holdt flere ugers pause fra længere løbeture, men er nu kommet igang igen. De første par gange jeg har løbet efter pausen, har jeg anvendt kompressionsstrømper og jeg er sikker på, at jeg kan mærke en forskel. Både i forbindelse med løbeturen, hvor mine lægmuskler er surret godt ind, hvilket gør tilbageløbet af blod fra benene lettere samt i forbindelse med restitutionen, hvor væsken fra benene lettere flyder væk og benene ikke føles så tunge og trætte. Sidst men ikke mindst virker det som om at mine skinneben er rigtig glade for dem, og det er jo i denne sammenhæng det vigtigste for mig.

Jeg har valgt at købe et par CEP kompressionstrømper og jeg er bare super glad for dem. Da min skostørrelse lå mellem to størrelser strømper, blev jeg af Runforest anbefalet at købe dem, der skulle være lidt for små til mig – og det har jeg ikke fortrudt. Ingen tvivl om, at jeg vil fortsætte med at have kompressionsstrømperne på, når jeg er ude på ture over 5 km. Så døjer du også med skinnebensbetændelse, synes jeg at du bør overveje kraftigt at investere i et par kompressionsstrømper. Jeg skal nok bringe flere kommentarer og updates, når jeg får flere erfaringer med brug af kompressionsstrømper. Men ingen tvivl om at mine første ture og den efterfølgende restitution har været en positiv oplevelse indtil videre.

Du kan læse mere om min vej mod Berlin Marathon under fire timer ved at følge med på bloggen her. Smid gerne en kommentar under indlægget her, hvor du giver gode råd til træning til maraton og andre distanceløb samt dine erfaringer med brug af kompressionsstrømper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *