Foredrag, sparring og bestyrelsesarbejde

Jeg holder foredrag og giver sparring om forskellige emner inden for særligt online markedsføring og forretningsudvikling.

Foredrag
Mine foredrag omhandler eksempelvis:
– Online marketing on a shoestring budget
Bootstrapping
– Synlighed i søgemaskiner
– Godt igang med Podcasting

Jeg er en energisk og indlevende foredragsholder og bruger mine egne erfaringer og oplevelser samt cases i mine oplæg, hvilket gør dem meget vedkommende og pragmatisk anlagte.

Sparring og bestyrelsesarbejde
Jeg har gennem årene været med til at starte både foreninger og virksomheder og sidder idag i flere forskellige bestyrelser, hvoraf den ene er som bestyrelsesformand for Danmarks hurtigst voksende PR-bureau, Epicent Kommunikation A/S. Jeg er også formand i ejendomsselskabet Cartagena A/S og næstformand i den lokale byudviklingsforening Agerbæk UdviklingI mit daglige job er jeg direktør for e-handelsvirksomheden 55 Grader Nord P/S og derfor også en del af bestyrelsen for denne virksomhed.

Har du brug for sparring eller kunne du se mig som et aktiv i jeres bestyrelse, så er du altid velkommen til at tage fat i mig, så vi kan se, om der er nogle brikker, der kan passe sammen.

Kontakt mig for mere info.

2 thoughts on “Foredrag, sparring og bestyrelsesarbejde

 1. Hej Jesper.

  Det forlød, at man ville lave en plan for området fra tunnel til børnehaven.
  Denne plan skulle være færdig i marts – april 2018.
  Nu er det september
  ! Hvordan ser den ud?

  • Hej Poul

   Jeg har bragt din forespørgsel med videre til Agerbæk Udvikling, der har kontakten til kommunen. Jeg ved at der intet er kommet fra kommunen endnu.

   Med venlig hilsen
   Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *