31.12.12 Topform 2013, status dag 5

Dagens data
Morgenvægt: 81,0 kilo (samlet vægttab siden 27/12-2012 = 3,4 kilo)
Motion:  Cykeltur med August og en lille løbetur lidt senere (data kommer på senere)
Kost: Blandet kostdag med lækker nytårsmad og alkohol ad libitum.

Målsætninger og baggrund for dette indlæg: Se her

———-

Jeg er meget glad for mit vægttab på 300 gram siden i går. Mens jeg spiste mig godt mæt (faktisk overmæt) i sushi i aftes, tænkte jeg på, hvor mange kulhydrater de ris mon indeholdt…Sushi består jo af ca. 80 % ris. Men det gik sørme alligevel et skridt i den rigtige retning. Måske på grund af min hårde MTB tur på Trelde Næs i går eftermiddags.

Morgenvægt 31.12.12: 81,0 kilo

I dag er det så nytårsaftensdag 2012, og jeg kan med glæde og stolthed se tilbage på de sidste fem dage af 2012. Ja, det var kun fem dage, men det var fem dage med masser af motion og sund kost og et samlet vægttab på 3,4 kilo. En god start på vej mod det endelige mål på under 78 kilo og gennemførelse af Berlin Marathon på under fire timer i 2013.

Jeg vil i dag give mig selv lov til fest og farver og skyder 2013 i gang med god mad og vin sammen med familie og gode venner. Jeg kalkulerer med, at det koster et kilo på vægten. Jeg har ikke tænkt mig at veje mig igen før den 2. januar om morgenen. Så bliver det spændende at se resultatet!

Godt nytår!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *