30.12.12 Topform 2013, status dag 4

Dagens data
Morgenvægt: 81,3 kilo (samlet vægttab siden 27/12-2012 = 3,1 kilo)
Motion:  11,91 kilometer mountainbiking (delvist i hårdt, mudret, kuperet skovterræn og delvist på skovvej og asfalt) se workout data her
Kost: God grøn dag med japansk afslutning.

Målsætninger og baggrund for dette indlæg: Se her

———-

Sørme om ikke udviklingen fortsatte i dag. Nu kan det ikke være en tilfældighed længere. Jeg har tabt 800 gram siden i går, og jeg synes både, at jeg kan begynde at se og mærke, at jeg nu er 3,1 kilo lettere på bare fire dage! Det bedste er næsten, at min nye livsstil føles helt naturlig. Ja, det trak da lidt i træbenet, da jeg i Føtex i dag skulle købe ind til nytårsaften og jeg gik forbi de franske hotdogs og endnu ikke havde fået frokost. Men jeg gik forbi, nød duften af pølserne og tænkte på mit mål forude, der dag for dag kommer nærmere og nærmere, når jeg holder fast.

Morgenvægt 30.12.12: 81,3 kilo

Dagens kost
Til morgenmad fik jeg i dag min elskede rustikke grøntsagssuppe. Frokosten der blev indtaget i bilen på vej i skoven bestod af en pose blandet frugt og grønt. Efter dagens cykletur gik turen hjem til sushi med grønt tilbehør (se billede nederst). Drikkevarerne i dag har som sædvanligt udelukkende bestået af 2-3 liter vand og 4-5 krus kaffe med minimælk.

MTB på Trelde Næs

Dagens motion
Jeg var til et møde i Fredericia i dag og tog min mountainbike med i bilen. Efter mødet og indkøbstur trak bilen mod Trelde Næs, hvor jeg boede i et lille bondehus sammen med min hustru frem til 2005. Et fantastisk naturområde nord for Fredericia, der bestemt kan anbefales både sommer og vinter. Men mere om det en anden gang.

Det blev til ca 12 kilometer hård MTB tur i regnvejr i mudret, kuperet skovterræn, så mon ikke der røg ca 1000 kalorier på en god times tid der. Det er altså bare en fuldstændig fantastisk sport, der kombinerer vanvittig hård træning med dejlige naturoplevelser. Jeg mødte stort set ikke andre levende væsener end råvildt, fasaner og andre fugle på min tur i regnvejret idag. Men for hunde da hvor jeg frøs, da jeg endelig fandt tilbage til bilen igen.

Hjemme i Agerbæk sluttede dagen af med sushi sammen med min smukke hustru og frække (men elskede) unger. En dejlig dag…

Dagens aftensmad var sushi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *