3 x 7 = ?

77,7 kilo er svaret. Det var i hvert fald min vægt fredag morgen. Jubiii 🙂 Superfedt at have nået det første store delmål, som var at komme under 78 kilo inden sommerferien 2013. Årets store motionsmål er at løbe Berlin Marathon i september i en tid under fire timer.

Jeg blev nødt til at fejre det lidt, så startede fredag med rundstykker med tandsmør og ost. Dejligt, men egentlig ikke fordi det er noget, jeg gider at spise hver morgen. Jeg er blevet glad for min suppe 🙂 Fredag aften blev det også til en paneret, stegt rødspætte med kartofler og opbagt persillesovs. Hertil en god flaske rødvin efterfulgt af masser af fredagsslik til X-factor hyggen med familien. Må da også indrømme, at jeg både følte mig totalt oppustet, tung i hovedet og havde lidt dårlig samvittighed her til morgen, så nu skal den lige have gas på mountainbiken de næste par dage.

Jeg har sat mig et motionsmål for marts. Jeg vil motionere mindst 300 km i marts måned. Blandet løb, mountainbiking og gang eller hvad jeg nu ellers får kastet mig ud i. Der er jo allerede gået 8 dage og jeg er bagud, så jeg er på vej ud af døren…skal ud at trille en lille tur på mountainbiken sammen med min søn August i vores lille mtb skov her i Agerbæk. En perfekt far-dreng-lørdagshygge begivenhed. Vi ses 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *