3 uger til Berlin Marathon

I går søndag var der 3 uger til Berlin Marathon og det fejrede jeg med at løbe 25 km. Jeg følte mig ovenpå hele vejen og føler mig overbevist om, at jeg nu nok skal gennemføre mit første marathonløb den 25. september i Berlin.

Jeg har været plaget en del af skinnebensbetændelse og ømme lægmuskler den sidste måneds tid, men strækøvelser og styrketræning, hvor jeg “står og vipper” på et trappetrin, har udbedret skaden lidt og jeg er helt klart på rette vej. Jeg tog forud for turen igår dog 3 panodiler for at mindske evt. smerte undervejs. Om det var panodilerne eller den store brunch jeg fik til min svigerfars fødselsdag to timer før løbeturen, der bevirkede, at jeg følte mig frisk og ovenpå undervejs, ved jeg ikke. Men jeg følte mig virkelig i topform i går. Du kan se min løberute her

Køb dine nye løbesko her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *