29.12.12 – Topform 2013, status dag 3

Dagens data
Morgenvægt: 82,1 kilo (samlet vægttab siden 27/12-2012 = 2,3 kilo)
Motion: 7,72 kilometer løb (5,13 min/km i bakket terræn) se workout data her
Kost: God grøn dag med et enkelt glas vin

Målsætninger og baggrund for dette indlæg: Se her

———-

Er der noget galt med vægten? Har været på den flere gange og den siger altså vægttab på 1,5 kilo på 24 timer. Godt nok er jeg lettere syg af influenza og sikkert lidt dehydreret, men synes alligevel at det virker voldsomt. Til gengæld er det sindsygt motiverende for mig og det giver mig mod på at fortsætte endnu mere determineret.

Morgenvægt 29.12.12: 82,1 kilo

Dagens kost
I dag har jeg fået grøntsagssuppe med hvidkål, gulerødder og broccoli sammen med et stort krus kaffe til morgenmad. Til frokost fik jeg et stykke rugbrød med makrel i tomat samt et hårdkogt æg og ca. 250 gram tomater og agurker. Dertil vand. Som mellemmad fik jeg her i eftermiddags et glas rødvin 🙂 og en skive spegepølse, hos min ven Peer Grønnerup, der driver vinforretningen Steensgaard Vine og gårdbutikken Lille Steensgaard, sammen med sin familie. Jeg skulle lige over at proviantere til Nytårsaften, og Lille Steensgaard kan godt anbefales, hvis du går efter lækker vin fra mikroproducenter i Norditalien og Sydfrankrig samt forskelligt hyggeligt boligtilbehør.

Aftensmåltidet var rester fra de seneste to dage. Altså spaghetti med kødsovs og ristaffel. Dertil rå grøntsager en mas 🙂 Hele dagen igennem vekslende mellem koldt vand (2-3 liter) og varm kaffe med minimælk.

Dagens motion
Efter rødvinen løb jeg en tur på 7,7 kilometer i bakket terræn omkring Kærbølling og Bredsten. Det fik pulsen op og min forkølelsesramte snotnæse til at løbe over af begejstring.

En dejlig dag, hvor jeg på trods af snotnæse, tungt hoved og let feber lykkedes med at holde planen både mht kost og motion. Dog lige med undtagelse af vinsmagningen i eftermiddags. I morgen er den sidste dag “på skrump” i denne omgang, da Nytårsaften er en festdag, hvor jeg får lov at spise og drikke frit. For der skal også være plads til fest i mit nye liv 🙂

Dagens frokost 29/12-2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *