28.12.12 – Topform 2013, status dag 2

Dagens data
Morgenvægt: 83,7 kilo
Motion: 11,53 kilometer mountainbiking (2,57 min/km) se workout data her
Kost: God grøn dag der dog startede med grove franskbrødsmadder.

Målsætninger og baggrund for dette indlæg: Se her

———-

Dejligt at stå op til en vægt, der allerede var 700 gram mindre end i går. Ja, selvfølgelig bliver det ikke ved med at gå så stærkt. Jeg ved at vægten sagtens kan svinge op og ned fra dag til dag, så det giver mere mening af veje sig en gang om ugen på det samme tidspunkt af dagen. Det vil jeg naturligvis også gøre, men det er nu alligevel en dejlig motivationsfaktor, når jeg kan se, at vægten går ned dag for dag, allerede fra dag 1.

Morgenvægt 28.12.12: 83,7 kilo

 

Da vi havde besøg til morgenmad, syndede jeg lidt og tog to skiver groft franskbrød med fed ost og marmelade. Til frokost stod menuen på resterne af grøntsagssuppen, som jeg lavede i går. Efter en tur på godt 12 km. på mountainbiken i dejlig frisk (men bidende kold) luft, tog jeg et æble til mellemmad.

Når dette indlæg er publiceret, skal jeg ud at lave aftensmad. Menuen står på Ristaffel. Hvis du ikke ved, hvad det er, er det såmænd blot kogte ris med en masse tilbehør til. Dog bør der altid være kyllingebryst skåret i tern og svitset på panden, karrysovs, peanuts, bananer i skiver og meget gerne også kokosmel. Hertil forskellige rå grøntsager i små stykker. Eksempelvis agurk, rød peber, perleløg, cherrytomater og majs. Det hele serveres i små skåle, så det er hyggeligt at sidde og hygge sig med. Spises med pinde, hvis man har mod på det 🙂 Et sundt og lækkert, let måltid, som også ungerne er vilde med herhjemme.

Som i går har jeg kun drukket vand og kaffe i dag. Dog med mælk i kaffen, som jeg elsker det…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *