27.12.12 – Topform 2013, status dag 1

Dagens data
Morgenvægt: 84,4 kilo
Motion: 7,2 kilometer løb (5,19 min/km) se workout data her
Kost: God grøn dag

Målsætninger og baggrund for dette indlæg: Se her

Morgenvægt 27.12.12: 84,4 kilo

I dag var officielt den første dag i mit nye liv på vej tilbage mod topform. Jo, jeg har da løbet lidt on/off de sidste 3-4 måneder, men desværre døjet med skinnebensbetændelse. Sikkert fordi jeg for hurtigt er kommet i gang med at løbe forholdsvist langt, taget i betragtning at jeg har holdt et års pause med løbetræningen. Jeg prøver derfor at holde mit træningsniveau til max. et par gange om ugen og ikke alt for hurtigt og for lange stræk. Jeg løb i formiddags (havde fri i dag) en rolig tur på godt 7 kilometer. Forinden havde jeg om morgenen målt min vægt til 84,4 kilo.

Jeg lavede en omgang simpel grøntsagssuppe til morgenmad, som jeg spiste ca. en time inden løbeturen. Til frokost fik jeg én skive rugbrød med fisk samt 200 gram tomater. Til aftensmad stod menuen på pasta med kødsovs (med masser af grønt, men også fløde i sovsen).

Jeg har i dag kun drukket vand (ca. 1,5 liter) og kaffe (ca. 4 krus)

Simpel grøntsagssuppe til morgenmad eller frokost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *