08.02.2013 Topform 2013, status uge 6

Dagens data
Morgenvægt: 79,2 kilo (samlet vægttab siden 27/12-2012 = 5,2 kilo)
Motion: Er stille og roligt begyndt at løbe igen – jubii 🙂
Kost: Blandet – men primært grønt og  godt.
Målsætninger og baggrund for dette indlæg: Se her

———-

Efter at have været oppe over de 80 kilo igen i en uges tid, er jeg nu tilbage på rette spor igen. Det er helt utroligt så meget dårligt alkohol kan gøre ved ens vægt. Efter et par fester, hvor jeg faktisk prøvede at moderere indtag af både alkohol og kulhydrater, straffede vægten mig. No mercy! Det er derfor dejligt at se, at jeg nu stort set har smidt de 1500 gram som de to fester kostede. Samtidig kan jeg også mærke, at det bliver sværere og sværere at tabe mig yderligere uden motion. For jeg vil jo gerne leve og spise godt, hvor der er plads til et stykke pizza og en god bøf bearnaise i ny og næ. Og rødvin i weekenden vil jeg heller ikke sløjfe helt 🙂

Det er derfor også fedt, at jeg mærker markant fremgang i mine skinneben. De er ikke længere så ømme, så i torsdags var jeg ude at løbe 9 km uden smerter. Det var en dejlig følelse og jeg håber bare, at jeg kan fortsætte med at løbe…Her søndag aften skulle jeg gerne afsted på en lille tur igen.

Chili con carne er faktisk en kanon god "slankeret." Masser af kød, bønner og grønt. Jeg spiste den med majs og små tern rå gulerødder til som erstatning for hvidt brød og creme fraiche, som jeg plejer at få til min chili con carne...Lækkert måltid!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *