03.03.2013 Topform 2013, status uge 9

Dagens data fredag den 1. marts
Morgenvægt: 78,1 kilo (samlet vægttab siden 27/12-2012 = 6,3 kilo)
Motion: Halvmaraton torsdag og et par cykleture i øvrigt
Målsætninger og baggrund for dette indlæg: Se her

———-

Jeg fik lige en hjerneblødning i torsdags. Var træt og egentlig på vej i seng efter en travl dag på arbejdet efterfulgt af skolefest med ungerne. Men jeg tog mig sammen og snørede modvilligt løbeskoene på.  Måske en lille løbetur kunne få lidt energi tilbage i kroppen? Jeg satte et godt podcast på fra NichePursuits.com og joggede ca. 22.45 stille og roligt afsted. Synes jeg havde mod på et podcast mere, da det første var slut, så jeg løb videre. Pludselig havde jeg løbet/jogget 17 km, og så kunne jeg jo lige så godt tage de sidste fire km til en halvmaraton, ik 🙂 Jeg var først hjemme kl. 00.45 og benene var da også lidt tunge. Jeg havde jo slet ikke forberedt mig på, at jeg skulle løbe en lang tur, så jeg havde hverken væske eller energi med. Men det var da en fed fornemmelse jeg havde, da jeg kom hjem til et sovende hus der midt om natten…

Næste morgen var vægten nede på 78,1 kilo – altså kun 100 gram fra mit 2013 mål. En del var selvfølgelig væsketab, så der er kommet et kilo mere på igen her i weekenden. Men jeg knokler på de næste par uger og regner med, at marts måned bliver den måned, hvor jeg kommer ned på en permanent vægt under 78 kilo. Og så må vi jo se, hvad det næste mål skal være.

Løbeturene bliver i øjeblikket suppleret af ture på mountainbike. Jeg har også haft min søn August på 6 år med nogle gange. Han har ikke en rigtig mountainbike, men han er vild med at cykle og elsker at komme med i skoven, så hans almindelige cykel bliver testet lidt i øjeblikket 🙂 Jeg skal vist have købt en brugt mountainbike til ham. Det er fedt at have en fælles interesse og lækkert at komme ud i det blå sammen. Her er et billede af os sammen, hvor vi er på vej afsted ud i kulden og oplevelser i skoven.

Her er August og jeg på vej en tur i skoven

 

Morgenvægt fredag den 1. marts 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *